Real Madridin puheenjohtaja Florentino Pérez on paljastanut, että Manchester United oli tehnyt tarjouksen Gareth Balesta ennen hyökkääjän liittymistä espanjalaisseuraan. 24-vuotias walesilainen jätti Tottenhamin syyskuun alussa ja siirtyi Real Madridiin 100 miljoonan euron maailmanennätyssummalla.

– Parhaiden pelaajien hankkiminen kuuluu Madridin siirtopolitiikkaan ja Bale oli paras pelaaja kesän markkinoilla. Olimme seuranneet häntä monta vuotta. Tottenham ei halunnut myydä Balea. Opimme sen Manchester Unitedilta, joka oli tehnyt ennen meitä tarjouksen hänestä. Me teimme oman tarjouksemme, Pérez kommentoi espanjalaisen SER-radion haastattelussa.

Madrid-pomo kertoi myös, että Balen siirron taustalla oli lapsuuden unelma.

– Jo lapsena Balen unelmana oli pelata joskus Real Madridissa. Hän pyysi itse meiltä mahdollisuutta liittyä joukkueeseemme.

Bale on toistaiseksi tehnyt Realin paidassa yhden maalin.