Barcelonan ja Espanjan keskikenttämies Andrés Iniestan jatkon suhteen on alkanut levitä runsaasti huhuja hänen tyrmättyään Barcelonan tarjouksen jatkosopimuksesta nykyiseen, kesään 2015 ulottuvaan sopimuspaperiinsa.

Iniesta ei missään vaiheessa ole lopullisesti tyrmännyt jatkoa, vaan odottaa Barcelonalta parannettua tarjousta. Ainakin Manchester City ja Manchester United on ehditty yhdistää keskikentän pallotaituriin, mutta nyt Iniestan isä José Antonio on sanonut painavan sanansa asiassa.

Seura itse on koko ajan painottanut uskovansa jatkosopimukseen ja kertonut myös Iniestan itsensä haluavan jatkaa. Tämä näkemys saa nyt tukea isä-Iniestalta.

– Kenenkään joka tuntee Andrésin, joka on ollut 18 vuotta Barcelonassa, ei pitäisi epäillä hänen sanojaan. Andrés on edelleen olennainen osa Barcelonan pelityyliä, José Antonio Iniesta sanoi radio-ohjelma La Xarxassa.