Valencian päävalmentaja Miroslav Djukic saattaa pelata ensi sunnuntaina työpaikastaan Sevillaa vastaan.

Valencian alkukausi on ollut todella heikko. Neljästä ensimmäisestä sarjapelistään joukkue on raapinut kasaan vain yhden voiton. Huono vire sai jatkoa torstaina, kun Valencia hävisi kotikentällään Swansealle 0-3 Eurooppa-liigan ottelussa.

Tappio sai aikaan kovat spekulaatiot serbialaisen Djukicin tulevaisuudesta seurassa, joka palkkasi hänet päävalmentajan tehtävään vasta viime kesänä. Djukicin asemaa ei helpota se tosiasia, että seuran kannattajat ovat jo kääntyneet vahvasti häntä vastaan.

Espanjalaismedia väittää, että Valencian seurajohto on jo kokoontunut keskustelemaan Djukicin tulevaisuudesta. Sunnuntaina Valencia saa kotikentällään vastaan Djukicin mahdollisessa kohtalonottelussaan Sevillan.