Real Madrid aloitti Mestarien liigan tiistaina näytöstyyliin ja keskiviikkona joukkue sai lisää hyvää uutisia, kun sekä Raphaël Varane että Fábio Coentrão palasivat joukkueharjoituksiin. Maalivahti Iker Casillas vastavuoroisesti on kylkivamman takia toistaiseksi sivussa ja seuran lääkintähenkilöstö pitää huolta tilanteesta Realin verkkosivujen mukaan.

Paluun tehneestä kaksikosta Coentrão on ollut sivussa alkukuussa Portugalin maajoukkueleirillä saamansa pohjevamman takia. Varanella puolestaan on takanaan pidempi sairasloma, sillä hän joutui toukokuun polvivamman myötä kierukkaleikkaukseen, mutta on nyt hänkin jälleen täydesä harjoituskunnossa.

Kaksikko Marcelo ja Xabi Alonso toipuvat vielä loukkaantumistaan oman ohjelmansa mukaisesti ja Luka Modric liittyi heidän seuraansa omatoimiseen harjoitteluun keskiviikkona.