Erotuomari Iglesias Vilanueva joutui pahasti Granadan päävalmentajan Lucas Alcarazin hampaisiin sunnuntaisen ottelun jälkeen. Granada kärsi Espanyolille kotonaan 0-1-tappion ja ainoa osuma tuli tilanteesta, jota Alcaraz ei sulattanut lainkaan.

Ottelun lopulla erotuomari Vilanueva tuomitsi Espanyolille vapaapotkun nähtyään Granadan pelaajan syöttäneen pallon omalle maalivahdilleen. 76. minuutilla nähty ratkaisu oli vähintäänkin kyseenalainen ja Alcaraz kävi kuumana Manu Lanzaroten lauottua tilanteesta Espanyolin voittomaalin.

– On vaikea käsittää miten erotuomari voi tehdä tuollaisen virheen. Se tuntuu kovalta, Alcaraz puhui ottelun jälkeisessä lehdistötilaisuudessa.

Pelillisesti Granada-luotsi näki joukkueellaan olleen kaikki eväät ainakin pisteeseen.

– Espanyol on hyvä joukkue, joka taistelee kovasti pallottomana. Olimme kuitenkin hyviä kentän keskustassa ja pyrimme pelaamaan hyvää jalkapalloa.