Galatasaray ja Real Madrid kohtaavat toisensa Mestarien liigan avauksessa. Viime kauden pudotuspeleissä Galatasaray voitti kotonaan Realin. Pystyykö turkkilaisjoukkue samaan temppuun tiistaina?

Loukkaantumiset

Galatasaray

Hamit Altintop

Real Madrid

Fábio Coentrão
Álvaro Arbeloa
Marcelo
Jesús Fernández
Xabi Alonso
Raphaël Varane

Edelliset ottelut

Galatasaray

Galatasaray – Antalyaspor 1-1 (Turkin liiga)
Eskisehirspor – Galatasaray 0-0 (Turkin liiga)
Bursaspor – Galatasaray 1-1 (Turkin liiga)

Real Madrid

Villarreal – Real Madrid 2-2 (La Liga)
Real Madrid – Athletic Bilbao 3-1 (La Liga)
Granada – Real Madrid 0-1 (La Liga)

Edellinen keskinäinen ottelu

Galatasaray – Real Madrid 3-2 (Mestarien liiga, 9.4.2013)

Arvio

Vierailu Turkkiin ei ole missään nimessä helppo pala Real Madridille. Molempien joukkueiden kone on yskinyt alkukaudesta, joten pelissä voi käydä miten vain. Oman mausteensa tuo Iker Casillas, jolle Carlo Ancelotti on luvannut ensimmäisen avauksen paikan tällä kaudella.

Sekä Galatasaraylta että Real Madridilta löytyy paperilla tulivoimaa. Burak Yilmaz oli viime kaudella yksi Mestarien liigan parhaita maalipyssyjä. Samaa voi sanoa Real Madridin Cristiano Ronaldosta. Portugalilainen on onnistunut maalinteossa 21 kertaa edellisissä 19 Mestarien liiga -ottelussa.

Jos Real menettää pisteitä, se joutuu yllättäviin vaikeuksiin lohkossa, josta löytyy Juventuksen kaltainen joukkue. Vierasvoitto on todennäköinen lopputulos, mutta tasapeli hieman kurkkii kulman takana.