Lauantain ottelussa Sevillaa vastaan loukkaantunut Barcelonan ja Espanjan maajoukkueen laitapuolustaja Jordi Alba joutuu olemaan sivussa pelikentiltä ainakin kolmen viikon ajan. Alba kävi tarkemmissa tutkimuksissa sunnuntaina ja takareidessä havaittiin repeytymiä.

Barҫan lääkintähenkilöstön mukaan Albaa ei nähdä kentällä missään nimessä enää syyskuun puolella ja puolustajalta jää väliin näillä näkymin ainakin kuusi ottelua. Lokakuun alun maajoukkuetauolla Alba saattaa olla jälleen pelikuntoinen, mutta tuskin ehtii Espanjan maajoukkueen mukaan vielä tuolloin.

Alba on Barcelonan omia kasvatteja, mutta ykkösjoukkueeseen hän murtautui vasta käytyään useamman vuoden kierroksen muissa seuroissa ennen siirtymistään takaisin kotiseudulleen Valenciasta kesällä 2012. Valenciassa myös Espanjan maajoukkueeseen murtautunut 24-vuotias laitapuolustaja kuuluu nykyään sekä Barҫan että maajoukkueen vakiomiehiin.