Atlético Madridin puhdas voittoputki tämän kauden La Ligassa sai jatkoa, kun joukkue kukisti Almerían helposti 4-2.

David Villa vei Atléticon johtoon. Almerían puolustuksen huolimaton purkupallo putosi suoraan Villalle, joka laukoi pallon vapaasti takanurkkaan. Diego Costa lisäsi rankkarista isäntien johdon 2-0:aan.

Muutamaa minuuttia myöhemmin Almería nousi takaisin mukaan peliin. Rodri tälläsi pallon Atlético-puolustajien keskeltä parista metristä maalin kattoon.

Atléticon 3-1-maali syntyi harjoitellun vapaapotkukuvion tuloksena. Almería odotti keskitystä maalille, Gabi kuitenkin syötti maata pitkin täysin vapaaksi jääneelle Tiagolle, joka pyörähti ja sijoitti pallon etukulmaan.

Vain pari minuuttia ehti kulua edellisestä maalista, kun Koke viimeisteli Atléticon neljännnen maalin. Aleix Vidal iski vielä kosmeettiseksi jääneen Almerían kavennusmaalin.

Voiton myötä madridilaisjoukkue nousee ainakin muutamaksi tunniksi sarjan kärkipaikalle. Almerían voittosarake näyttää yhä nollaa.