Vaisusti kauden aloittanut Osasuna ehti jo vaihtaa päävalmentajaa, kun Javi Gracia korvasi José Luis Mendilibarin vain kolmen pelatun ottelun jälkeen. Seurajohdon päätös syyskuun alussa yllätti pelaajatkin.

– Emme odottanut päätöstä niin nopeasti, mutta jalkapallossa on vähän kärsivällisyyttä ja Mendi sekä [valmentaja] Toni [Ruiz] ovat nyt poissa, keskikenttämies Emiliano Armenteros kommentoi viikolla lehdistötilaisuudessa.

– Se oli kovaa, mutta meidän pitää vain jatkaa töitä uuden valmentajan alaisuudessa.

Gracia on Armenterosin mukaan ehtinyt jo osoittaa innostuksensa ja saanut sen tartutettua pelaajiinkin.

– Hänellä on erilainen tapa työskennellä ja tauko on ollut hyvästä kun olemme saaneet muutaman lisäpäivän aikaa harjoitella. Pyrimme nyt pitämään enemmän palloa ja minä pidän siitä enemmän kuin pallon perässä juoksemisesta.

Nollakerhossa edelleen oleva Osasuna matkaa viikonloppuna yhden tasapelipisteen tähän mennessä keränneen Getafen vieraaksi.