Akillesjännevamman takia maajoukkuetauon sivussa ollut Málagan keskikenttämies Pedro Morales palasi omaksikin hämmästyksekseen jo viikolla täysipainoiseen harjoitteluun ja saattaa pelata jo viionloppuna Rayo Vallecanoa vastaan.

– Olen todella tyytyväinen ja yllättynyt siitä miten nopeasti toivuin. Ajatus oli palata vähitellen harjoituksiin tämän viikon aikana, mutta jo keskiviikkona oli muun joukkueen mukana. Olen sataprosenttisen valmis pelaamaan Rayoa vastaan tai ainakin seuraamaan ottelua penkiltä, Morales sanoi Málagan verkkosivuilla.

Chileläisellä on hyvät muistot otteluista Rayoa vastaan viime kaudelta.

– Onneksi onnistuin maalinteossa Rayoa vastaan viime kaudella, mutta he ovat kova vastus joka keskittyy paljon yksi vastaan yksi -pelaamiseen. Haluamme kuitenkin ehdottomasti pitää kolme pistettä täällä sen jälkeen kun emme kolmesta edellisestä ottelusta ole saaneet sitä tulosta jonka olisimme ansainneet.

28-vuotias Morales siirtyi Málagaan viime keväänä lainalle ja kesällä pysyvällä siirrolla Dinamo Zagrebista.