Atlético Madrid on solminut kesään 2017 ulottuvan jatkosopimuksen laitapuolustaja Juanfran Torresin kanssa. Kesällä 2011 Atléticon riveihin siirtyneen Juanfranin aiempi sopimus ulottui kesään 2015 saakka.

Uransa laitahyökkääjänä aloittanut, mutta myöhemmin puolustajan tontille siirtynyt 28-vuotias Juanfran on ehtinyt pelata ”Atlétin” riveissä jo kaikkiaan 111 virallista ottelua ja on mielissään jatkosta.

– Haluan ensinnäkin kiittää seuraa ja valmentajaa kaikesta luottamuksesta. Olen erittäin ylpeä saadessani pelata tässä paidassa vielä monta vuotta, Juanfran sanoi seuran tiedotteen mukaan.

Täynnä ylistystä oli myös urheilujohtaja José Luis Pérez Caminero omissa sanoissaan.

– Olen erittäin tyytyväinen Juanfranin kanssa tehtyyn sopimukseen, sillä hänestä on tullut meille todella tärkeä pelaaja. Hän tuo laidalleen paljon – nopeutta, syöttöjä… Lisäksi hän tuo persoonallaan optimismia joukkueeseen, sillä hän on erittäin positiivinen pelaaja. Loistava joukkueen jäsen, josta pitävät niin kaikki pukuhuoneessa ja seurassa kuin myös fanit.