Barcelonan Adriano on kärsinyt enemmän kuin osansa loukkaantumisista urallaan. Viime kausi alkoi brasilialaiselta hyvin, mutta kevään pilasivat toistuvat lihasvammat. Nyt 28-vuotias vasen pakki uskoo kuitenkin tilanteen muuttuvan.

– Aina on asioita joita voi parantaa ja pyrkimys siihen. Oli sääli mitä minulle kävi viime kaudella joulun jälkeen. En pystynyt jatkamaan samaa työtä kuin kauden alkupuoliskolla, mikä oli ollut erittäin hyvä, Adriano kertoi Barcelonan lehdistötilaisuudessa torstaina.

– Teen nyt töitä lihasten vahvistamiseksi ja olen tehnyt siitä viime kauden lopusta saakka. Tähtään tällä siihen, että pystyn pelaamaan täysiä 90-minuuttisia.

Uusi päävalmentaja Tata Martino ei ole Adrianon mukaan juuri tehnyt muutoksia Barcelonan pelityyliin, eikä siihen brasilalaisen mukaan ole edes syytä.

– On mahdotonta luopua jostain sellaisesta, joka on tuonut meille niin monta mestaruutta. Meidän täytyy pitää siitä kiinni, että tyylimme on hallita palloa.