Atlético Madridin maajoukkuepelaajat palaavat muiden seurojen tapaan vähitellen seurajoukkueen riveihin edustustehtävistä. Suurimman huomion Vicente Calderonilla keräsi uusi hankinta, Belgian maajoukkuepuolustaja Toby Alderweireld.

Yksin Alderweireldin ei tarvinnut matkaa Madridiin tehdä, sillä samaa reittiä tuli myös madridilaisseuraa pidempään edustanut maanmies Thibault Courtois.

– Halusin tulla tähän seuraan, mutta minulla oli muitakin vaihtoehtoja. Thibault ja minä keskustelimme ja hän suositteli seuraa minulle, mutta alusta saakka halusin tulla Atléticoon, Alderweireld kuvasi seuran verkkosivujen mukaan.

Alderweireld hankittiin Atléticoon nimenomaan topparin tontille, mutta käyttöä voi olla tarpeen mukaan myös laitapuolustajan tontilla.

– Ykköspelipaikkani on puolustuksen keskustassa, vaikka Belgian maajoukkueessa olen pelannut hyvin myös oikeana puolustajana, belgialainen sanoi.

Belgialaiskaksikko palasi maajoukkuetehtävistä pelikunnossa ja mitään suurempia kolhuja Atléticon pelaajat eivät muutenkaan kärsineet. David Villa ja Tiago Mendes tosin olivat sivussa ensimmäisistä harjoituksista paluunsa jälkeen, mutta molempia odotetaan pelikuntoon lauantain Alméria-otteluun.