Kolmatta kauttaan Barcelonassa pelaava Chilen maajoukkuehyökkääjä Alexis Sánchez on alkukaudesta kuulunut joukkueen vakiopelaajiin ja tämä on näkynyt myös otteissa. Sánchezin itsensä mukaan kyse on yksinkertaisesti luottamuksesta, joka puolestaan ruokkii itseluottamusta.

– Luottamus on pelaajalle kaikki… Jos luottoa kentällä on, pelaaja pystyy monenlaisiin suorituksiin, Sánchez sanoo Barҫan verkkosivujen mukaan.

– Tänä vuonna minusta tuntuu hyvältä, hyvin mukavalta ja olen erittäin luottavainen. Uusi päävalmentaja on osoittanut paljon luottamusta minua kohtaan ja se antaa minulle mahdollisuuden olla oma itseni kentällä.

Tiistai-iltana Sánchezilla on edessä hiukan poikkeuksellinen testi, kun Chile ja Espanja kohtaavat Genovassa pelattavassa A-maaottelussa. Vastapuolelle asettuu todennäköisesti tukku tuttuja pelaajia Blaugranan riveistä.