Vuoden mittaisella lainasopimuksella Fiorentinasta Málagan riveihin siirtynyt hyökkääjä Mounir El Hamdaoui on ollut enemmän kuin tyytyväinen ensimmäisiin viikkoihinsa uudessa seurassaan.

– Málaga on oikein mukava paikka, joukkue on hyvin lahjakas ja meillä tuntuu olevan erittäin hyvä valmentaja, El Hamdaoui suitsutti AS:lle.

Marokon maajoukkuehyökkääjän siirtoon liittyi Joaquin Sanchezin siirto vastakkaiseen suuntaan ja kaksikko vaihtoi kokemuksiaan ennakkoon.

– Mitä hän kertoi minulla Málagasta? Vain hyviä asioita. Sen että seurassa on hyviä ihmisiä, fanit mahtavia – hän sanoi minulle, että kaikki menisi hyvin. Olin kuitenkin päättänyt tulla tänne jo ennen kuin puhuin hänen kanssaan.

Debyyttinsä El Hamdaoui teki ottelussa Sevilla vastaan. Kaikki sujui muuten hyvin, mutta ottelun jälkeen tuli kuitenkin hiukan ongelmia.

– Jotain hassua tapahtui, ei varsinaisesti hauskaa, El Hamdaoui naurahti.

– Jouduin doping-testiin, kesti kauan ja… ei mitään. Minun piti juoda kolme litraa vettä, eikä sekään riittänyt sillä kehossani ei ollut yhtään nestettä jäljellä.

Lopulta testi saatiin tehtyä ja matka ensimmäisestä vieraspelistä takaisin Málagaan taittui lopulta mediapäällikkö Angel Rodriguezin autolla muun joukkuen lähdettyä jo paljon aiemmin Sevillasta.