Real Madridin päävalmentaja Carlo Ancelotti vihjaa mahdollisista muutoksista joukkueensa pelityyliin Gareth Balen hankinnan myötä. Ancelottin mukaan Bale ei ”syrjäytä” Cristiano Ronaldoa portugalilaisen nykyisestä roolista.

Joissain arvioissa on ennakoitu Ronaldon siirtyvän pelisysteemissä keskemmälle kenttää, mutta Ancelotti tyrmää nämä spekulaatiot.

– Ei, uskon että päädymme sellaiseen systeemiin joka saa molempien vahvuuksista parhaat puolet esille. Suuret mestarit sijoitetaan pelipaikoille, jossa he tuntevat olevansa omimmillaan, jossa he tuntevat pelaamisen mukavaksi. Sen myötä luomme pelityylin, joka vahvistaa molempien ominaisuuksia ja samalla koko joukkueen ominaisuuksia, Ancelotti sanoi Real Madridin verkkosivuilla.

Balen suhteen italialaisen odotukset ovat korkealla. Hän näkee walesilaisessa ainutlaatuisia piirteitä.

– Hän on erittäin nopea pelaaja, joka pystyy myös hyödyntämään nopeuttaan. Hänellä on erinomainen pallonhallinta ja loistava laukaus. Hän on lisäksi jalkapalloilija, jolla on poikkeuksellinen dynamiikka. En epäile lainkaan etteikö hän menestyisi loistavasti, Ancelotti totesi.

– En ole paljoa puhunut hänen kanssaan, koska hänen piti lähteä maajoukkuetehtäviin. Toivotin hänet tervetulleeksi ja näen hänet sitten taas kun hän palaa.