Real Betisin alkukausi ei ole kovin ruusuisesti sujunut ja joukkueen pistepussissa on toistaiseksi vain yksi ainoa piste tasapelistä Espanyolia vastaan. Tappiot joukkue on kärsinyt Real Madridille ja Celta Vigolle.

– Aina on tietysti hyvä saada pisteitä, mutta muistakaa että kausi on vasta alkanut. Joukkue on tyyni ja kaikki tekevät töitä hyvin. Tiedän että saamme tuloksia ennemmin tai myöhemmin, olemme oikealla tiellä, kärkimies Cedrick vakuutteli espanjalaistoimittajille.

Betis aiheutti pienimuotoisen kohun jättämällä vakiomiehistään Javier Chican ja Javier Matillan sivuun Eurooppa-liigaan nimeämästään pelaajaryhmästä. Kyse ei ollut mistään näpäytyksestä pelaajia kohtaan, vaan siitä, että La Liga on sevillalaisseuralle kauden ykköstavoite.

– Haluamme kilpailukykyisen ryhmän kaikkiin kolmeen kilpailuun, jossa olemme mukana, seuran puheenjohtaja Miguel Guillen selitti viikolla toimittajille.

– Jos ajattelisimme ainoastaan Eurooppa-liigaa, olisimme toimineet toisin, mutta emme voi tehdä niin. Betisissä liiga on ehdottoman tärkeä ja haluamme antaa näille kahdelle pelaajalle mahdollisuuden keskittyä kokonaan liigaotteluihin.