Maajoukkueviikko näkyy selkeästi Barcelonan harjoituksissa. Tukku pelaajia matkasi viikonlopun jälkeen maajoukkuetehtäviin eri puolille maailmaa ja muulla joukkueella oli alkuviikosta pari vapaapäivää.

Kun joukkue viikolla palasi harjoituskentälle, oli mukana vain yhdeksän ykkösjoukkueen rinkiin kuuluvaa pelaajaa. Harjoitusten vetovastuussa oli lisäksi Jorge Pautasso, sillä myös päävalmentaja Gerardo Martino on sivussa matkattuaan kotimaahansa Argentiinaan järjestelemään henkilökohtaisia asioitaan.

Barcan verkkosivujen mukaan harjoituksissa olivat ykkösmiehistöstä Pinto, Oier, Piqué, Mascherano, Dos Santos, Tello, Montoya, Bartra ja Adriano. Lisäksi Carles Puyol jatkaa kuntoutumista alkukesän operaatiosta oman ohjelmansa mukaan ja loukkaantumisen takia viime hetkillä Espanjan maajoukkueesta sivuun jäänyt Sergio Busquets kuntoutti fysioterapeutin johdolla nivustaan.