Valencian laiturin Pablo Piattin nimi vilahteli siirtospekulaatioissa pitkin elokuuta ja vahvimmin häntä huhuttiin Getafeen. Argentiinalaisen siirtohaaveet kariutuivat kuitenkin loukkaantumiseen.

Piattin puuttuminen Valencian harjoituksista maanantaina nosti lisää huhuja siirrosta, mutta seura tiedotti Piattin poissaolon johtuvan reisivammasta, jonka hän sai lauantain harjoituksissa. Maanantain tutkimukset osoittivat vamman sen verran pahaksi, että edessä on viiden viikon tauko.

Myös Southamptonin kiinnostuksen kohteena ollut Piatti ilmoitti myöhemmin maanantaina itse espanjalaistoimittajille, että loukkaantuminen tarkoittaa sitä, että hän ei ainakaan tässä vaiheessa siirry minnekään.

Kesällä 2010 Valenciaan siirtynyt 24-vuotias Piatti oli viime kaudella lähinnä vaihtomiehen roolissa pelaten 14 La Ligan ottelua, joissa syntyi yksi maali. Tämän kauden alkukierroksilla Piattille ei vastuuta ole kertynyt.