Gazzetta Dello Sportin mukaan 31-vuotias brasilialaistaituri Kaká palaa AC Milanin riveihin. Myös italialaisseura vahvistaa kotisivuillaan, että Kaká saapuu tänään iltapäivällä Milanoon.

Sanomalehden saamien tietojen mukaan Kakán sopimus on kaksivuotinen ja brasilialainen nettoaa noilta kausilta neljän miljoonan euron vuosiansiot ja bonukset päälle. Kaká haluaa taistella kynsin hampain paikasta Brasilian MM-joukkueessa ja Real Madridissa peliaika olisi ollut entistäkin tiukemmassa Iscon sekä Gareth Balen hankintojen jälkeen. AC Milanilla puolestaan tuli tarvetta lisävahvistukselle sen jälkeen, kun seura myi Kevin-Prince Boatengin Schalkeen.

Kaká pelasi AC Milanissa kuuden kauden ajan vuosina 2003-2009 ja kuului tuolloin Euroopan ehdottomiin ykköspelaajiin. Tuona aikana hän voitti AC Milanin kanssa niin Serie A:n mestaruuden kuin Mestarien Liigankin. Hänet valittiin myös kaksi kertaa Serie A:n parhaaksi pelaajaksi ja kertaalleen UEFA:n Euroopan parhaaksi pelaajaksi. Vuonna 2009 Kaká siirtyi Real Madridiin hulppealla 68,5 miljoonan euron siirtosummalla ja nyt edessä on paluumatka Milanoon.