Real Madrid jatkoi voittokulkuaan tämän kauden Primerassa. Kauden kolmannessa ottelussa kaatui Athletic Bilbao maalein 3-1. Isco osui kahdesti ja Cristiano Ronaldo kerran. Iker Casillas ja Mesut Özil pysyivät penkillä koko ottelun ajan.

Real osui ensimmäisen kerran 25 minuutin pelin jälkeen. Karim Benzema nosti pallon yli Athletic-puolustuksen, ja Iscolla oli reilusti aikaa sijoittaa pallo ohi maalivahti Iago Herrerinin.

Peli ratkesi juuri ennen taukoa. Ángel di María keskitti vapaapotkun Ronaldolle, joka puski kauden ensimmäisen osumansa.

Toisella puoliskolla Isco venytti tarkalla laukauksella Realin johtoa ennen Ibai Gómezin kavennusmaalia.

Voiton myötä Real Madrid nousi tasapisteisiin Villarrealin kanssa. Molemmat ovat keränneet kolmesta ottelustaan täydet yhdeksän pistettä.