Real Madridin lauantaisen lehdistötilaisuuden kuumin aihe oli arvattavasti Gareth Balen siirto. Päävalmentaja Carlo Ancelotti muistutti kuitenkin heti alkuun tiukasti, että tilaisuuden aihe oli sunnuntain ottelu Athletic Bilbaota vastaan – ei Bale.

– En halua puhua siirroista, en halua puhua pelaajista jotka eivät ole täällä, Ancelotti avasi.

– Olisi kaikille parempi jos puhumme sunnuntain ottelusta ja niistä pelaajista, jotka meillä on, kiitos.

Omien pelaajiensa tilanteesta Ancelotti oli sen sijaan avoimempi ja myönsi, että keskikenttämies Kakán lähtö seurasta näyttää yhä todennäköisemmältä. Kokenut brasililainen itse kertoi lähtöaikeistaan jo viikolla.

– Hän oli minusta selkeäsanainen puhuessaan lehdistölle. Seura ymmärtää hänen päätöksensä. Uskon että pelaaja ja seura löytävät kaikkien osapuolien kannalta hyvän ratkaisun lähipäivinä.

Vaihtopenkiltä itsensä yhä useammin löytäneen maajoukkuemaalivahti Iker Casillasin lähtö ei sen sijaan ole Ancelottin mukaan todennäköistä.

– Emme ole puhuneet siitä, enkä usko että hän lähtee. Tarvitsemme kaksi hyvää maalivahtia ja Casillas saa varmasti mahdollisuutensa pelata tällä kaudella.

Diego Lopez pelaa sunnuntaina. Hän pelaa hyvin, on hyvässä vireessä ja rauhallinen. Casillas pelaa myös hyvin ja on todellinen ammattilainen. Puhuin hänen kanssaan ennen avausottelua ja haluan puhua hänen kanssaan uudestaan selittääkseni tilanteen. En usko hänen olevan lähdössä, hän ei ole sanonut asiasta sanaakaan.