Ajaxin toppari Toby Alderweireldin siirto Atlético Madridin riveihin ehdittiin jo kertaalleen torpata amsterdamilaisseuran toimesta, mutta nyt neuvottelukosketus on lämminnyt uudelleen. Atlético hakee korvaajaa mahdollisesti Manchester Cityyn siirtyvälle Martin Demichelisille ja 24-vuotias belgialainen on nyt kuumin vaihtoehto.

Alderweireld on tietojen mukaan sivussa Ajaxin kokoonpanosta sunnuntaina ja syynä on se, että hän on jo matkannut Madridiin. Atlético on lehtitietojen mukaan valmis maksamaan puolustajasta seitsemän miljoonan euron korvauksen.

– Luulen että hän on menossa Atléticoon, Alderweireldin agentti Sören Lerby totesi toimittajille loppuviikolla.

– Valmentaja Frank de Boer on jo tietoinen siitä, että hänen varaansa ei voi laskea [enää] tämän sunnuntain ottelussa.

Jo 15-vuotiaana Ajaxin organisaatioon siirtynyt Alderweireld debytoi ykkösjoukkueessa vuonna 2009. Belgian maajoukkueessa niin topparin kuin laitapuolustajan tontilla viihtyvä Alderweireld on esiintynyt 24 kertaa.