Rayo Vallecano on vahvistanut rivejään kahdella merkittävällä hankinnalla. Portugalilaistoppari Zé Castro siirtyy Deportivo La Coruñasta ja aiemmin viikolla sopimuksensa Málagan kanssa purkanut Sebastián Fernández löysi niin ikään uuden osoitteen madridilaisseurasta.

30-vuotias Zé Castro on pelannut pitkään Espanjassa ja edustanut Deportivon lisäksi myös Atlético Madridia.

– Olen iloinen ollessani täällä ja uskon oppivani uutta. Toinen asia on se, että joukkue pelaa hyökkäävää ja viihdyttävää jalkapalloa, jonka tunnen omakseni vaikka olenkin puolustuspään pelaaja, Zé Castro sanoi seuran lehdistötilaisuudessa.

28-vuotias uruguaylaishyökkääjä Fernández puolestaan oli liikkeissään nopea. Hän oli tuskin ehtinyt päästä irti sopimuksestaan Málagan kanssa kun Rayo jo esitteli hänet uutena pelaajanaan.