Slask-Sevilla

Sevilla oli ylivoimainen Slaskia vastaan pelatussa Eurooppa-liigan Playoff-kierroksen toisessa osa-ottelussa. Espanjalaisseura murskasi puolalaiset 0-5 lukemin ja eteni jatkoon yhteismaalein 9-1.

Sevilla hallitsi ottelua alkuminuuteilta lähtien. Ensimmäinen maali syntyi 22 minuutin kohdalla, kun Ivan Rakitic vei vieraat 0-1 johtoon. 38. minuutilla Carlos Bacca iski espanjalaisseuran toisen osuman. Tauolle mentiin Sevillan 0-2 johdossa.

Toinen puoliaika jatkui samoissa merkeissä. 71. minuutilla Jairo Samperio laukoi Sevillan jo kolmen maalin karkumatkalle. Hetkeä myöhemmin Samperio tarjoili syötön Diego Perottille, joka kaunisteli numerot 0-4:ään.

Varsinaisen peliajan lopulla Bacca maalasi vielä illan toisen osumansa ja naulasi loppulukemiksi 0-5.

Real Betis-Jablonec

Real Betis ei jättänyt kotikentällään mitään sattuman varaan. Betis jyräsi tsekkiläisen Jablonecin 6-0 lukemin ja eteni Eurooppa-liigan lohkovaiheeseen yhteismaalein 8-1.

Betis oli hallitseva osapuoli alkuminuuteilta lähtien. Espanjalaisten ensimmäinen maali syntyi 18.minuutilla, kun Ruben Castro laukoi kotijoukkueen 1-0 johtoon. Kymmenen minuuttia myöhemmin Jablonecin Vit Benez teki oman maalin ja Betis johti jo kahdella maalilla. Tauolle mentiin espanjalaisten 2-0 johdossa.

Betis aloitti toisen puoliajan ryminällä ja 50. minuutilla Javier Matilla vei kotijoukkueen kolmen maalin johtoon. Hetkeä myöhemmin Jorge Molina lisäsi Betisin johtoa omalla osumallaan. Espanjalaisten viides maali syntyi 73 minuutin kohdalla, kun Braian Rodriguez maalasi taululle 5-0 -lukemat. Kahdeksan minuuttia myöhemmin Xavier Torres iski vielä kotijoukkueen kuudennen osuman. Betis voitti ottelun 6-0.