Sebastián Fernández jättää Málagan

Uruguaylaishyökkääjä Sebastián Fernández ja Málaga ovat purkaneet sopimuksensa pelaajan aloitteesta. Kauden avausotteluissa vähille peliminuuteille jäänyt Fernández lähtee nyt etsimään uusia haasteita.

– Málaga haluaa kiittää Montevideosta lähtöisin olevaa pelaajaa hänen panoksestaan, sitoutumisestaan ja ammattimaisuudestaan kolmen seurassa viettämänsä kauden aikana ja toivottaa menestystä seuraavaan urheilulliseen haasteeseen, seuran tiedote kertoi.

Kaksi ensimmäistä kauttaan Málagan vakiomiehistöön kuulunut uruguaylainen jäi viime kaudella pitkälti vaihtomiehen rooliin ja sama tilanne näytti nyt jatkuvan, joten 28-vuotias hyökkääjä halusi lähteä hakemaan enemmän vastuuta muualta.

Uruguayn maajoukkueessakin esiintynyt Fernández ehti pelata Málagan riveissä kaikkiaan 91 La Ligan ottelussa.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.