Espanyol ja Rubin Kazan pääsivät keskiviikkona sopimukseen ghanalaisen keskikenttämiehen Mubarak Wakason siirtymisestä venäläisseuran riveihin. Wakaso on päässyt sopimukseen myös henkilökohtaisista ehdoistaan ja siirron sinetöiminen on kiinni enää lääkärintarkastuksen läpäisemisestä.

Mundo Deportivon mukaan sopimus on nelivuotinen ja Rubin maksaa Espanyolille siirtokorvauksena viisi miljoonaa euroa.

Espanyol teki pikaisesti liikkeen siirtomarkkinoilla myös toiseen suuntaan. Real Madridin keskikenttäpelaaja Álex Fernández liittyy seuran riveihin vuoden kestävällä lainasopimuksella – myös tämän siirron lopullinen varmistuminen odottaa torstaista lääkärintarkastusta. Fernándezin lainasopimukseen sisältyy myös osto-optio.

Lokakuussa 21 vuotta täyttävä Fernández on pelannut lähinnä Real Madrid Castillan riveissä Segunda División B:ssa, mutta tuntumaa La Ligaankin on. Debyyttinsä Real Madridissa hän teki vaihtomiehenä maaliskuussa 2011.