Málaga on vahvistanut hyökkäyspätään lainaamalla marokkolaishyökkääjän Mounir El Hamdaouin Fiorentinasta kauden loppuun saakka ulottuvalla sopimuksella. Sopimukseen sisältyy myös osto-optio.

– Malaga on saavuttanut yhteisymmärryksen Fiorentinan kanssa ja saanut joukkueeseensa marokkolaislähtöisen hyökkääjän Mounir El Hamdaouin, seuran tiedote totesi lakonisesti.

El Hamdaoui on kansallisuudestaan huolimatta syntynyt Rotterdamissa ja 29-vuotiaan kärkimiehen suurimmat maineteot ovat tulppaanimaasta, jossa hän voitti AZ Alkmaarin riveissä maalikuninkuuden kaudella 2008-09 ja valittiin myös vuoden pelaajaksi.

Siirto Ajaxiin ei tuonut kuitenkaan toivottua nostetta ja Frank de Boerin aikana El Mahdaoui putosi täysin sivuraiteelle. Viime kausi Serie A:ssakaan ei sujunut aivan odotetusti, vaikka peliaikaa tulikin toiseen malliin. Nyt kärkimiehellä on uusi mahdollisuus edessään Málagan paidassa.