Real Madridin argentiinalaislaituri Angel Di Maria on yksi pelaajista, joiden mahdollista siirtymistä pois Santiago Bernabeulta on spekuloitu pitkin loppukesää. Huhut ovat vain vahvistuneet sitä mukaa kun Gareth Balen siirto Tottenhamista madridilaisten riveihin on alkanut näyttää yhä todennäköisemmältä.

Di Marian kintereillä ovat tiukasti ainakin Arsenal ja Galatasaray. 25-vuotiaan Argentiinan maajoukkuemiehen tilanne on kuitenkin sikäli kaksipiippuinen, että hän itse ei ole hakemassa siirtoa ja kaiken lisäksi peliaikaakin tuntuu irtoavan päävalmentaja Carlo Ancelottilta mukavasti. Maanantain La Ligan ottelussa Granadaa vastaan hänet valittiin kentän parhaaksi pelaajaksi.

Di Maria myöntää olevansa tietoinen siitä, että kilpailu saattaa kiristyä entisestään, mutta vakuuttaa ettei itse ole lähtöaikeissa.

– Tiedän että seura on vahvistumassa ja se tehdään tarkkaan harkitusti, Di Maria totesi AS:n mukaan.

– Tein tänne kuitenkin sopimuksen vuoteen 2018 saakka vain vuosi sitten ja aion pysyä Bernabeulla.

Di Maria siirtyi Real Madridin riveihin Benficasta kesällä 2010. Lissabonilaisseuraan hän siirtyi puolestaan Rosario Centralista kotimaastaan jo 19-vuotiaana vuonna 2007. Viime kaudella hän pelasi Realin paidassa tasan 50 virallisessa ottelussa, viimeisteli kahdeksan maalia ja antoi 11 maalisyöttöä.