Sevilla FC:lla alkaa loppua topparit kesken. Aiemmin sairastuvalle oli jo menetetty Nicolás Pareja ja Daniel Carrico ja tiistai-iltana saatiin tieto, että polvivamma pitää myös Federico Fazion sivussa arviolta kahden kuukauden ajan. Koko kolmikkoa voidaan odottaa takaisin kentille vasta lokakuun puolivälin jälkeen, joten ainoa terve keskuspuolustaja Sevillan kokoonpanossa on tällä hetkellä Juan Cala.

Sevilla-valmentaja Unai Emery joutuukin improvisoimaan puolustuslinjan rakentelussa. Kyseeseen tulee Marcan mukaan lähinnä uuden hankinnan Stéphane Mbian tai Vicente Iborran pudottaminen keskikentältä toppariksi. Muita vaihtoehtoja keskuspuolustukseen ovat kokematon Israel Puerto tai laitapuolustaja Fernando Navarro.

Vastaus topparikysymykseen saadaan torstaina, kun Sevilla kohtaa Eurooppa-liigan karsinnoissa puolalaisen Slask Wroclawin vieraskentällä. Sunnuntaina se isännöin FC Malagaa.