Espanjan Supercupin kohtalo ratkeaa keskiviikon ja torstain välisenä yönä, kun FC Barcelona isännöi Atlético Madridia toisessa osaottelussa. Ensimmäinen osa päättyi viikko sitten 1-1-tasapeliin.

Loukkaantumiset

Barcelona

Lionel Messi (mahdollisesti pelikunnossa)
Carles Puyol
Ibrahim Afellay
Isaac Cuenca
Adriano

Atlético Madrid

Edelliset ottelut

Barcelona

Málaga – Barcelona 0-1
Atlético Madrid – Barcelona 1-1
Barcelona – Levante 7-0

Atlético Madrid

Atlético Madrid – Rayo Vallecano 5-0
Atlético Madrid – Barcelona 1-1
Sevilla – Atlético Madrid 1-3

Arvio

Espanjan Supercupin ensimmäinen osaottelu oli tärkeä ottelu Atléticolle. Ei siksi, että se sai siirrettyä ratkaisun toiseen osaan. Se oli tärkeä siksi, että Atlético näytti itselleen ja muille, että se voi pärjätä myös ilman Falcaoa.

Diego Costa näyttäisi ottaneen askeleen eteenpäin. Arda Turan on loistavassa vireessä. David Villan otteissa on näkynyt vapautuneisuus. Suuressa kuvassa sillä ei ole merkitystä, kumpi Supercupin voittaa. Atléticolle on paljon tärkeämpää, että joukkue vaikuttaisi olevan yhtä vahva kuin viime kaudella.

Jos nyt kuitenkin uhrataan pari sanaa myös illan ottelulle. Lionel Messin tilanteesta tiedetään sen verran, että hän kuuluu 19 pelaajan ryhmään, josta päävalmentaja Gerardo Martino valitsee avauskokoonpanonsa.

Barcelonan kannattajien on toivottava, että ainakin toinen kaksikosta Messi-Neymar mahtuu avaukseen, koska Pedron ja Alexis Sánchezin pelaaminen on liian ennalta arvattavaa.

Ottelu voi kääntyä miten vain, mutta lentokentän kokoinen Camp Nou suosii Barcelonan pelaamista. Barcelona voittaa paremman rutiininsa ansiosta 2-1.