Málaga isännöi FC Barcelonaa sunnuntai-iltana kotikentällään La Rosaledalla. Barcelona voitti ottelun Adrianon maalilla 1-0.

Ilman Lionel Messiä pelannut Barcelona jätti myös Neymarin yhä pois avauksesta. Messin poissaolo näkyi Barcelonan pelaamisessa syöttömyllynä, jolla ei ollut päättäjää.

18 minuutin pelin kohdalla Levantea vastaan erinomaisesti esiintynyt Cesc Fàbregas vapautti Pedron nokikkain maalivahti Willy Caballeron kanssa, mutta laitahyökkääjän ensimmäinen kosketus karkasi liian kauas.

Juuri ennen taukoa Adriano väläytti laukaisutaitoaan lataamalla pallon rangaistusalueen ulkopuolelta Caballeron käsien kautta alakulmaan.

Tauon jälkeen Gerard Piqué pakotti Caballeron venymään, mutta parhaat paikat nähtiin toisessa päässä. Fabrice Olinga osui Barca-maalin tolppaan ja aivan ottelun loppuhetkillä Sebastián Fernándezin pusku lähietäisyydeltä suuntautui Victor Valdésin syliin.

Gerardo Martino päästi Neymarin irti reilun tunnin kohdalla. Brasilialaishyökkääjä ehti hankkia vapaapotkun, jonka hän itse laukoi. Caballero torjui. Lopussa Neymarilla oli toinen hyvä paikka, mutta Málaga-puolustus ehti laukauksen eteen.