Real Madrid sai kauden avausottelussa vieraakseen Real Betisin. Läpihuutojuttua pelistä ei tullut, vaikkakin täysi pistepotti jäi Madridiin maalein 2-1. Ratkaisu nähtiin viitisen minuuttia ennen pelin päättymistä. Marcelo keskitti vasemmalta ja kesän hankinta Isco puski pallon ohi maalivahti Stephan Andersenin.

Betis avasi ottelun maalihanat ensimmäisellä puoliskolla Jorge Molinan maalilla. Painostuksen päätteeksi Karim Benzema toi kotijoukkueen tasoihin 12 minuuttia myöhemmin.

Cristiano Ronaldolla oli toisella puoliskolla useita paikkoja ratkaista ottelu, mutta ylärima ja Andersen estivät kerta toisensa jälkeen portugalilaisen yritykset.

Ottelun hahmo

Isco, Real Madrid

Ensimmäinen kunnon ottelu Los Blancosissa. Kirkkaat valot eivät tätä miestä häikäise. Maalisyöttö ja kun se ei riitä, niin puskulla voittomaali ja kolme pistettä taskuun. 21-vuotiaasta pelintekijästä on vielä paljon iloa Real Madridille tällä kaudella.