Atlético Madrid avasi kautensa voittamalla vieraissa Sevillan 3-1. Atléticon sankariksi nousi kesän aikana Liverpooliin yhdistetty hyökkääjä Diego Costa.

Sevillan Carlos Baccalla oli mainio tilaisuus viedä isännät ottelun alussa johtoon, mutta hänen syöksypuskunsa kolahti ylärimaan. Hetkeä myöhemmin pallo osui rangaistusalueella Sevilla-pelaajan käteen, mutta peli sai jatkua.

Atléticolla oli omat paikkansa. Barcelonasta kesällä siirtynyt David Villa pääsi laukomaan, mutta pallo tolpan kautta ohi maalin. Lopulta Diego Costa avasi ottelun maalihanat reilun puolen tunnin pelin jälkeen iskettyään kulmapotkusta pallon maaliin. Diego Perotti tasoitti pari minuuttia myöhemmin hurjalla kaukolaukauksella.

Kymmenisen minuuttia ennen päätösvihellystä Costa iski uudemman kerran. Loppulukemat 3-1:een viimeisteli vaihdosta sisään tullut Cristian Rodríguez, joka ujutti pallon soolokuljetuksen jälkeen pienestä kulmasta maaliin.

Aiemmin sunnuntaina pelatussa ottelussa Granada ryöväsi pisteet Osasunan vieraana. Youssef El-Arabi ja Hassan Yebda osuivat Granadalle, Patxi Puñal teki Osasunan ainokaisen.