Real Madridin 28-vuotias tähtipelaaja Cristiano Ronaldo on jatkanut joukkueen pre-seasonilla siitä mihin viime kaudella jäi. Portugalilainen on tehnyt kuusi maalia seitsemässä peräkkäisessä voitossa. Viimeisin osuma tuli Internazionalen verkkoon harjoitusottelussa.

Madridin valmentaja Carlo Ancelotti kertoi KMOX-radion haastattelussa, että Ronaldo on esimerkki lapsille. Italialaisvalmentaja oli vaikuttunut portugalilaisen asenteesta ja ammattimaisuudesta.

­‑ Hänellä on kaikki, mitä ammattijalkapalloilija tarvitsee ollakseen loistava. Hän on uskomaton. Todellinen huippupelaaja. Hän on esimerkki seuran nuoremmille pelaajille, Ancelotti hehkuttaa.

Yksi näistä nuorista pelaajista on Isco, jolla on myös ollut erinomainen pre-season. Hän sopii hyvin päävalmentajan käyttämään aaltomaiseen keskikentän rakenteeseen.

21-vuotias espanjalainen kutsuttiin mukaan miesten maajoukkueeseen harjoitusotteluun Ecuadoria vastaan. Entinen Malagan mies kertoi seuransa verkkosivuilla, että hän on todella iloinen ja kaikki menee tällä hetkellä erittäin hienosti.

– Olen tyytyväinen pre-seasoniin ja maajoukkuekutsuun. Kaikki seurakaverit onnittelivat minua. Olen pelannut heidän kanssaan aikaisemmin muutamissa peleissä ja olen todella innoissani pelistä Ecuadoria vastaan, nuori espanjalainen sanoi.

Isco teki maajoukkuedebyyttinsä 3-1-voitossa ystävyysottelussa Uruguayta vastaan mutta ei ole vielä pelannut kilpailullista ottelua hallitsevan maailman mestarin paidassa.

– On aika jatkaa työntekoa. On tärkeää pysyä valmentajan suunitelmissa, vaikka tällä hetkellä vain taustalla. Täytyy tehdä töitä, jotta kutsuja tulee enemmän.

– Olin iloinen aina, kun sain pelata Málagassa ja olen iloinen nyt kun saan pelata Madridissa.

Isco on päässyt pelaamaan säännöllisesti Real Madridin paidassa pre-seasonilla.

– Meillä on erittäin hyvä fiilis. Pomo tahtoo meidän pelaavan pallollisesti. Meidän pitää olla luovia ja saamme vapauden tehdä kentällä omia juttujamme. Uskon, että näemme erittäin kauniisti pelaavan Real Madridin tällä kaudella.

Lähde: ESPN