Joan Gamper -turnauksen 48. painos jää katsojien mieliin suurena maalijuhlana. Barcelona kohtasi kotinurmellaan brasilialaisen Santosin, joukkueen josta Barca hankki kesällä Neymarin. Ottelu päättyi Neymarin kasvattajaseuralle surulliseen 0-8-tappioon.

Santos-peli oli Barcelonan harjoituskauden ensimmäinen, jossa oli mukana uusi päävalmentaja Gerardo Martino ja kaikki avauskokoonpanon pelaajat.

11 minuutin jälkeen peli oli Lionel Messin ja Santosin Léon maaleilla 2-0. Seuraavan maalin iski Alexis Sánchez Messin syötöstä.

4-0-maali oli Barcelonaa parhaimmillaan. Andrés Iniesta, Alexis ja Jordi Alba pelasivat pallon muutamalla syötöllö maalin eteen ja Pedro puttasi pelivälineen tyhjään rysään.

Toisella puoliajalla vaihdosta sisään tullut Cesc Fàbregas teki kaksi maalia ja syötti 18-vuotiaan Jean Marie Dongoun osuman. Välissä Adriano laukoi kauempaa seitsemännen maalin.

Tolpat pelastivat Santosin kaksinumeroiselta nöyryytykseltä. Sekä Fàbregas että Neymar, joka Fàbregasin tavoin tuli vaihdosta kentälle, osuivat maalipuihin.