Real Madrid voitti MLS-joukkue LA Galaxyn lukemin 3-1 Dodger Stadiumilla pelatussa International Championship Cupin -ottelussa. Galaxyn ainokaisen osuman ottelussa teki 20-vuotias Jose Villareal. Realilta maalin makuun puolestaan pääsivät Ángel di María yhdellä sekä Karim Benzema kahdella täysosumallaan.

”Yleisesti ottaen se oli hyvä peli meiltä. Hyökkäys pelasi hyvin yhteen ja saimme runsaasti maalipaikkoja”, totesi Realin uusi manageri Carlo Ancelotti.

Real hallitsi peliä alusta alkaen. Cristiano Ronaldo puski pelivälineen ylärimaan 6. peliminuutilla, ja Denis Tsheryshev sai myöskin otollisen maalintekopaikan, mutta Galaxy-vahti Brian Rowe veti lopulta pidemmän korren.

Real meni ottelussa johtoon, kun seuraan tänä kesänä tullut lupaus Isco antoi pitkän ja komean syötön omasta kenttäpäädystään Ronaldolle. Portugalilainen jatkoi pallon nätisti kahden puolustajan ohi di Marialle, jolla oli helppo työ chipata pallo pussiin.

Puoliajalla Ronaldon tilalle vaihdettu Benzema tarvitsi puolestaan vain kuusi minuuttia maalihanansa aukeamiseen, kun Iscon tekemän esityön jälkeen pallo löysi tiensä Benzeman jalasta maaliin.

Galaxy kavensi pelin lukemiin 2-1 toisen puoliajan puolessa välissä, kun parin terävän liikkeen jälkeen Villareal iski komeasti pallon ohi Real-vahti Diego Lópezin.

10 minuuttia myöhemmin Benzema puski Realin lopulta 3-1-voittoon di Marian keskityksestä.

Lähde: SkySports