F.C Barcelonan havittelema Thiago Silva on tehnyt viiden vuoden jatkosopimuksen nykyisen seuransa PSG:n kanssa. 28-vuotias brassipuolustaja liittyi pariisilaiseuraan viime kesänä AC Milanista 36 miljoonan euron arvoisella siirtosummalla.

Barcelonalla on ollut ensisijaisesti tavoitteena hankkia keskuspuolustaja joukkueeseen. Carles Puyol kärsi läpi viime kauden polviongelmista ja Gerald Pique, Javier Mascherano sekä Adriano Correia olivat jatkuvasti joko loukkaantuneina tai pelikiellossa.

Viime kauden La-Liga-mestarit on liitetty myös toiseen brasilialaispuolustajaan Chelsean David Luiziin, josta seura ei kuitenkaan ollut viime kuussa kiinnostunut Tito Vilanovan ollessa vielä johdossa. Maanantaina Espanjassa julkaistujen raporttien mukaan Katalonialaisjätin uusi manageri Gerardo Martino olisi haluamassa Blues-puolustajan seuran riveihin.

Myös Bayern Munchen oli yhdistetty Luiziin. Mestarien liigavoittajat kuitenkin kertoivat BBC:lle antamassaan haastattelussa, että joukkueella on tarpeeksi keskuspuolustajia.

Lähde: BBC