Barcelona on jo pitkään ollut Benficassa pelaavan Nélson Semedon, 23, kintereillä. Dani Alvesin lähdön jälkeen Barça ei ole vielä onnistunut löytämään luotettavaa laitapuolustajaa oikealle laidalle. Oikealla puolella häärivän Semedon hintalappu on kohonnut jo 50 miljoonaan euroon. Asiasta uutisoi verkkosivusto zerozero.pt.

Lähteen mukaan neuvottelut ovat edenneet erittäin pitkälle, mutta siirtosumma on edelleen kiistan kohteena. Benfican puheenjohtaja Luís Filipe Vieira on nostanut pyyntihinnan 50 miljoonaan euroon. Barcelona ei ole valmis maksamaan kyseistä summaa, vaan se vaatii hinnanpudotusta. Jos siirto toteutuisi 50 miljoonan euron hintaan, se tarkoittaisi sitä, että Semedosta tulisi historian toiseksi kallein puolustaja.

Semedon agenttina toimii superagentiksikin tituleerattu Jorge Mendes.

Barcelona on edelleen lähimpänä sopimuksen allekirjoittamista, vaikka kiinnostusta löytyy myös Manchester Unitedin, Manchester Cityn ja Bayern Münchenin suunnalta.

Semedo sai viime kaudella Benficassa kolmanneksi eniten vastuuta, kun Águias voitti historiallisesti neljännen peräkkäisen tittelin Portugalin liigasta. Yhteensä kaksi maalia ja 12 maalisyöttöä jakanut portugalilainen sai kutsun viikonloppuna alkavaan Confederations Cupiin. Portugali aloittaa urakkansa sunnuntaina Meksikoa vastaan.