Real Madrid on todella halukas hankkimaan David de Gean joukkueensa tolppien väliin tulevana kesänä. Seura ei tahdo uusia vuoden 2015 naurettavaa siirtoikkunan viimeisen päivän episodia, jossa Man United -maalivahdin siirtyminen Espanjaan kaatui myöhästyneisiin siirtopapereihin. Tällä kertaa madridilaisseura on liikkeellä hyvissä ajoin, jotta se saisi varmistettua siirron mahdollisimman aikaisessa vaiheessa.

Neuvottelut ovat madridilaismedia Marcan mukaan edennyt siihen pisteeseen, että Real Madrid ja de Gea ovat päässeet yhteisymmärrykseen pelaajan sopimuksesta, joka olisi viiden tai kuuden vuoden pituinen.

Vielä kolme viikkoa sitten de Gea oli pelannut 63 peräkkäistä valioliigaottelua Manchesteriläisseuran maalilla, mutta tuolloin maalivahdin kerrotaan ilmoittaneen Man Unitedille, että tahtoo siirtyä Madridiin. Marca kertoo, tämän olleen oikea syy loukkaantumisen sijasta siihen, että maalivahti ei ollut joukkueensa kokoonpanossa Stokea vastaan 9. maaliskuuta.

José Mourinho kommentoi hieman maalivahtiinsa kohdistuneita huhuja.

– En ole kiinnostunut keskustelemaan spekulaatiosta ja hänenkään ei tulisi. Kauden päätteeksi pelaajat voivat miettiä, mitä tapahtuu heidän urillaan.

Manchester United ei pysty väkisin pitämään maalivahtiaan itsellään, mutta halvalla sen ei tarvi pelaajasta luopua. Hinnan uskotaan rikkovan maalivahtien siirtoennätyksen, joka on yllättäen jopa 15 vuotta vanha. Tuolloin Juventus maksoi noin 54 miljoonaa euroa Parmalle Gianluigi Buffonista. De Gean hintalapun uskotaan olevan 60-75 miljoonan euron suuruinen.