Real Madridin päävalmentaja Zinédine Zidane oli tyytyväinen hänen joukkueensa voitettua Barcelonan lauantaina 2-1 La Ligassa. Ranskalaisluotsi oli kuitenkin huolestunut siitä, miten hänen loukkaantumisista kärsinyt ryhmänsä jaksaa painaa kauden loppuun.

Madrid lähti otteluun ilman loukkaantuneita Sergio Ramosia, Eden Hazardia ja Dani Carvajalia sekä koronavirustartunnan saanutta Raphaël Varanea. Itse pelissä sattui yksi loukkaantuminen lisää, kun Lucas Vázquez satutti itseään kaksinkamppailutilanteessa Sergio Busquetsiä vastaan ja jätti pelin hetkeä myöhemmin kesken.

Los Blancosilla ei ole kuitenkaan liikaa aikaa levätä, sillä se kohtaa jo keskiviikkona Liverpoolin Mestarien liigan puolivälierien toisessa osaottelussa. Ensimmäinen osa päättyi Madridin 3-1-kotivoittoon.

– Meidän on levättävä tämän päivän jälkeen. Olemme pelanneet kaksi uuvuttavaa peliä, sanoi Zidane Marcan mukaan.

– En tiedä, miten saamme pelattua kauden loppuun. Olemme fyysisesti äärirajoilla.

Barcelonan päävalmentaja Ronald Koeman oli ottelun jälkeen raivoissaan siitä, ettei hänen joukkueelleen vihelletty pilkkua pelin loppuhetkillä. Madridin Ferland Mendy tarttui lyhyesti Martin Braithwaitesta, ja tanskalaishyökkääjä kaatui päätyrajan tuntumassa.

– Kaikilla on omat tuntemuksensa, sanoi Zidane.

– Minä ajattelen sen niin, että jos tuomari ei antanut siitä pilkkua, se johtuu siitä, ettei se ollut pilkun paikka.

– Tärkeintä on se, mitä me teimme tänään kentällä. Me kärsimme, koska Barcelona on mahtava joukkue.

– Ei voi sanoa, että se oli tuomari [joka ratkaisi pelin].

LUE MYÖS: