Real Madridin viiden ottelun voittoputki ja neljän nollapelin putki meni poikki maanantaina, kun Real Sociedad haki Madridista 1-1-tasapelin (lue raportti). Orastava tappio vaihtui tasapeliksi, kun Vinicius toi lopun maalillaan Madridin Real Sociedadin rinnalle.

Real Madrid hallitsi peliä, sillä esimerkiksi maalintekoyritykset kirjattiin sille 21-6. Epätarkkuus kuitenkin vaivasi, sillä kotijoukkueen laukauksista puolet suuntautui ohi tai yli, lähes puolet törmäsi pelaajamuuriin ja laukaukset kohti maalia menivätkin 2-2. Päävalmentaja Zinédine Zidanen mielestä Real Madrid olisi ansainnut pelistä enemmän.

– Pelasimme hyvän ottelun. Meillä oli maalipaikkoja ensimmäisellä puoliajalla, mutta emme onnistuneet maalinteossa. Menetimme kaksi pistettä kotikentällä. Vastustaja pelasi todella hyvin, Zidane sanoi Movistarin haastattelussa heti pelin jälkeen.

Real Sociedadin valmentaja Imanol Alguacil piti tasapeliä oikeutettuna lopputuloksena. Zidane oli hieman eri mieltä.

– Minusta me ansaitsimme paljon enemmän, etenkin lukuisten maalipaikkojemme takia. Jos vain olisimme tehneet maalin avausjaksolla…

– Real Sociedadilla oli yksi maalipaikka, ja he tekivät siitä maalin. Me hallitsimme peliä, mutta tätä on jalkapallo. Olemme myös voittaneet pelejä, joissa emme olisi ansainneet sitä.

[readmore from=Real-Madrid]

Seuraavassa ottelussa panokset ovat huipussaan, sillä Real Madrid kohtaa sunnuntaina Wanda Metropolitanolla Madridin derbyssä sarjakärki Atléticon. Real Madrid on Atléticoa viisi pistettä perässä, ja se on pelannut ottelun enemmän. Zidane kertoi joukkueensa kannalta rohkaisevia uutisia, sillä joukkueen paras maalintekijä Karim Benzema palannee sunnuntaina kokoonpanoon.

– Karim saattaa olla mukana. Se on ajatuksemme. Katsotaan, koska vielä hän ei ole harjoitellut joukkueen kanssa. Hän on toipunut vaivastaan hyvin, mutta katsotaan huomenna, Zidane totesi.

Lähde: AS