Real Madridin kausi lähti varsin heikosti käyntiin, mutta viime aikoina Zinédine Zidanen miehistö on päässyt vakuuttavaan tuloskuntoon.

La Ligassa yhden ottelun vähemmän pelannut Atlético on kolmen pisteen päässä ja Mestarien liigassa Real Madrid voitti Atalantan vieraskentällä 1-0.

Pelaajaurallaan muun muassa Ballon d’Orin voittanut Rivaldo puolusti tällä kaudella huomattavasti kritiikkiä saanutta Zidanea. Rivaldo muistutti, miten paljon Zidane on voittanut Real Madridin peräsimessä.

– En kykene ymmärtämään, miksi Zidanea kritisoidaan niin paljon. Hän on voittanut Mestarien liigan kolmesti peräkkäin ja lisäksi hän voittanut sarjamestaruuksia pitkän tauon jälkeen. Zidane on osoittanut olevansa loistava valmentaja, joka ei ansaitse minkäänlaisia epäilyksiä työstään.

– Zidane voi viedä Real Madridin vielä todelliseen menestykseen tällä kaudella, jos he jatkavat samaan malliin. He lähestyvät La Ligan kärkipaikkaa ja hakivat tärkeän vierasvoiton Atalantasta, Rivaldo muistutti Betfairin haastattelussa.

Rivaldon mielestä Zidanen työ kannattaa arvioida vasta kauden jälkeen.

– Kannattajien ja median pitäisi tuomita Zidane vasta kauden jälkeen. Jos hän ei kykene voittamaan pokaaleja, niin siinä vaiheessa on aika miettiä seuraamuksia ja sitä, ansaitseeko hän edes niitä.