Real Madridin päävalmentaja Zinédine Zidane myhäili luonnollisesti tyytyväisyyttään, kun Los Blancos lunasti keskiviikkona jatkopaikkansa lohkovoittajana, kun se kaatoi Mestarien liigan alkulohkon päätöspäivänä Borussia Mönchengladbachin 2-0. Molemmat maalit viimeisteli konkarihyökkääjä Karim Benzema.

– Olen valtavan tyytyväinen. Tavoitteemme oli voittaa lohko, ja onnistuimme siinä. Pelasimme kaikilla tasoilla erinomaisen ottelun ensimmäisestä minuutista viimeiseen, Zidane totesi Movistarin haastattelussa AS:n mukaan.

Zidane piti Real Madridin peliesitystä yhtenä kauden parhaista. Joukkueen suoritustaso on kuitenkin ailahdellut kauden aikana paljon.

[readmore from=Zidane-Zinedine]

– On mahdotonta pelata aina hyvin. Yrittää sitä voi tietysti aina. Pelaajat haluavat aina pelata hyvin, Zidane vastasi toimittajalle.

– Tälle joukkueelle on tyypillistä, että kun vaikeudet ovat suuria ja on pakko voittaa, joukkue pelaa hyvin.

Zidane valmensi Real Madridia Mestarien liigan lohkovaiheessa nyt neljännen kerran. Tärkeintä oli toki joukkueen sataprosenttisen jatkoonpääsysaldon säilyminen, mutta myös ensimmäinen lohkovoitto ilahdutti ranskalaista. Vaikka Zidane on voittanut Realin valmentajana Mestarien liigan jo kolmesti, oli lohkon ykköspaikka historiallinen.

– Lohkovoitto oli erittäin tärkeä, ennen kaikkea kokemiemme vaikeuksien jälkeen. Tämä oli ensimmäinen lohkovoitto minun aikanani.

MisterChip (Alexis)

@2010MisterChip
Más fases de grupo de Champions League #UCL superadas:

29 Real Madrid 🇪🇸(100%)
26 Bayern 🇩🇪(96%)
25 Barcelona 🇪🇸(89%)
22 Manchester United 🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿(81%)
19 Juventus 🇮🇹(83%)
18 Arsenal 🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿(82%)
17 Chelsea 🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿(94%)
17 Porto 🇵🇹(65%)
16 Milan 🇮🇹(84%)
12 Lyon 🇫🇷(71%)
11 Inter 🇮🇹(73%)

Lopuksi Zidanelta kysyttiin, näkeekö hän itsensä ”Real Madridin Alex Fergusonina”. Legendaarinen skotti valmensi Manchester Unitedia 27 vuoden ajan.

– Minusta ei ikinä tule Madridin Alex Fergusonia, ei taatusti. En tiedä, kuinka pitkään olen täällä, enkä ajattele sitä. Ajattelen vain päivittäistä arkeamme, Zidane totesi.