Real Madrid oli saanut kahdesta ensimmäisestä Mestarien liigan ottelustaan vain yhden pisteen, ja senkin vain lopun tappion partaalta nousullaan Borussia Mönchengladbachin vieraana. Vaikeaa oli myös tiistaina kotipelissä Internazionalea vastaan, kun italialaisseura nousi Ivan Perisicin maalilla kahden maalin takaa jo 2-2-tasapeliin, kun peli oli vanhentunut 68 minuuttia.

Kotijoukkue ei kuitenkaan taipunut, vaan Real Madrid sai koko vuoden ensimmäisen voittonsa Mestarien liigassa, kun vaihtomies Rodrygo tykitti joukkueelleen 3-2-voittomaalin ja nosti Realin vain pisteen päähän lohkokärkeen nousseesta Borussia Mönchengladbachista. Shakhtar Donetskin takana Real on vain keskinäisten ottelujen vertailun takia.

Zinédine Zidane myöntää paineiden olleen kovat, mutta voitto antoi luonnollisesti kaikki syyt olla tyytyväinen. Hän oli iloinen myös vaihtojensa onnistumisesta.

– Otteluissa on aina jännitettävää, se on normaalia. Kolme pistettä olivat meille erittäin tärkeitä. Meidän piti saada pisteitä, ja teimme sen hyvällä asenteella, vaikka olimmekin vaikeuksissa erittäin hyvää vastustajaa vastaan. Pelaajia täytyy onnitella, sillä ottelu ei ollut helppo, Zidane totesi pelin jälkeen AS:n mukaan.

– Aloitimme pelin hyvin, prässäsimme korkealta ja riistimme palloja ylhäällä. 2-0-maalin jälkeen Inter teki kavennusmaalin nopeasti ja meillä oli vaikeuksia jatkaa omaa peliämme. Toinen puoliaika oli hyvin tasainen, mutta lopussa teimme kauniin kolmannen maalin ja ansaitsimme kolme pistettä.

Zidane kehui Interin panosta toisella puoliajalla, sillä vastustajan fyysisyys ja nopeus toi Los Blancosille vaikeuksia. 64. minuutilla kentälle vaihdettu nuori brassikaksikko Vinicius ja Rodrygo järjestivät kuitenkin kotijoukkueelle voiton hyvällä yhteispelillään.

– Vaihdoilla haetaan positiivista muutosta, ja onnistuimme siinä. Marco Asensio ja Eden Hazard tekivät hyvää työtä, mutta heidän kanssaan pitää edetä rauhallisesti. Halusimme hyödyntää vaihdoilla vastustajan tyhjiksi jättämiä tiloja, Zidane kuvaili.

– Olen hyvin iloinen Rodrygon ja Viniciusin puolesta. Heidän järjestelemänsä maali oli erittäin hieno. Tarvitsimme kolme pistettä ja olemme heidän panokseensa tyytyväisiä. Kuten kaikkien muidenkin.

[readmore from=Real-Madrid]

Lopuksi Zidane kommentoi sadannen maalinsa Real Madridin paidassa tehneen Sergio Ramosin tilannetta, sillä kapteenin sopimus päättyy tulevana kesänä.

– Ramos on kapteenimme ja johtajamme. Haluamme hänen olevan täällä ikuisesti. Minulla ei ole epäilystäkään siitä, etteikö hän jäisi tänne ja tekisi jatkossakin historiaa.