Real Madrid oli valtava ennakkosuosikki kohdatessaan Alavésin La Ligassa lauantai-iltana. Peli meni kuitenkin vastoin odotuksia, sillä piskuinen Alavés yllättäen voitti ottelun 2−1.

Lucas Pérez vei Alavésin johtoon jo viidennellä minuutilla rangaistuspotkusta. Real Madridin päävalmentaja Zinédine Zidane oli ihmeissään siitä, miten huonosti hänen joukkueensa kamppailun aloitti.

− Se oli huonoin alku peliin koko kaudella. Emme pystyneet muuttamaan pelin kulkua. Se vaivaa ja huolestuttaa minua, Zidane sanoi pelin jälkeen.

Real Madridilta on sivussa useita tärkeitä pelaajia. Muun muassa Karim Benzema, Dani Carvajal ja Sergio Ramos ovat sivussa.

− Ongelma on vaihtuvuus. Meillä on todella paljon loukkaantumisia, Zidane murehti.

Alavésin ryhmä on todella paljon pienemmällä budjetilla koottu, joten Real Madridin odotettiin loukkaantumisista huolimatta voittavan altavastaajan.

− Ne (loukkaantumiset) eivät ole tekosyy, vaan totuus, Zidane kuitenkin jatkoi.

Eden Hazard on kärsinyt vammoista todella paljon siirryttyään Real Madridiin. Belgialaisen uskomaton epäonni jatkui, sillä hän joutui tulemaan vaihtoon 28. minuutilla loukkaantumisen takia.

− Toivon, että se oli vain tälli, eikä siinä olisi mitään lihasvammaan liittyvää, Zidane totesi Hazardista.

Real Madridilla on ollut La Ligassa vaikeuksia marraskuussa. Joukkue on pelannut kolme ottelua, ja niissä joukkue on hävinnyt Alavésille ja Valencialle ja pelannut Villarrealin kanssa tasan.

Lähde: Marca