Real Madridin päävalmentaja Zinédine Zidane on kannustanut Karim Benzemaa, Eden Hazardia ja Marco Asensioa kirjaamaan ”uuden aikakauden” yhdessä seuran historiaan.

Madridin häikäisevä hyökkäysvoima on hiipunut siitä lähtien, kun Cristiano Ronaldon lähtö rikkoi Real Madridin paljon arvostetun ”BBC”-kolmikon kaksi vuotta sitten. Gareth Bale poistui puolestaan tänä kesänä, jättäen Benzeman yksin Realiin.

Zidane on kuitenkin kannustanut pitkään sivussa olleita Hazardia ja Asensiota muodostamaan uuden huippukolmikon yhdessä Benzeman kanssa.

Real Madridin BBC: Benzema, Bale ja Cristiano. Kuva: Getty Images

Hazard, 29, pelasi kauden ensimmäisen sarjaottelunsa viime lauantaina ja kruunasi sen hänen ensimmäisellä maalillaan peräti 392 päivään. Asensiolle, 24, on puolestaan povattu suurta roolia seurassa hänen kuntouduttua vakavasta polvivammastaan viime kuussa.

[readmore from=Real-Madrid]

– Pelaajat täällä haluavat aina tehdä historiaa. Nämä kolme pelaajaa ovat kaikki tärkeitä meille. Olen varma, että he voivat määrittää oman aikakautensa Madridissa. He ovat tärkeitä ja tulevat tekemään tärkeitä asioita tälle seuralle, Zidane kertoi tiistain Internazionale-ottelun alla.

– Tiedän, että ympärillämme on ollut paljon puhetta siitä, miten asioita joukkueen sisällä tulisi muuttaa. Minä näen joukkueessa kuitenkin jokaisen pelaajan halun voittaa ja kilpailla. Se on todella hyvä asia valmentajalle, eli tällä hetkellä minulle.

– Nautin kaikista pelaajistani ja me aiomme yrittää kaikkemme tavoitteiden saavuttamiseksi.

Lähde: Goal