Real Madridin alkukausi on ollut heikko. Zinédine Zidanen miehistö on La Ligassa neljäntenä ja viime viikonloppuna seura hävisi Alavésille 1-2.

Real Madrid on hävinnyt tällä sarjakaudella jo kolmesti, vaikka Zidanen suojatit ovat pelanneet vasta kymmenen ottelua. Viime kaudella Real Madrid hävisi yhteensä kolme ottelua La Ligassa.

Mestarien liigan ottelut mukaan luettuna Real Madrid on päästänyt tällä kaudella peräti 16 takaiskumaalia. Real Madrid ei ole koskaan aiemmin Zidanen alaisuudessa päästänyt yhtä paljon maaleja tässä vaiheessa kautta.

Jos joukkue päästää paljon maaleja, ei samaa voi sanoa tehdyistä maaleista. Real Madrid on tehnyt La Ligassa kymmenessä ottelussa vain 16 maalia. Edellisen kerran Real Madrid on tehnyt yhtä vähän maaleja tässä vaiheessa kautta syksyllä 2009.

Real Madrid on suuren haasteen edessä La Ligassa, sillä tänä viikonloppuna vastaan asettuu Sevilla Sánchez Pizjuánilla. Ensi viikon viikonloppuna Atlético vierailee Valdebebasissa. Yhden ottelun vähemmän pelannut Atlético on kuusi pistettä Real Madridia edellä.