Real Madrid ei kyennyt hyödyntämään viikon takaista voittoa El Clásicossa. Päättyneen viikonlopun kierroksella joukkue putosi jälleen sarjakakkoseksi, kun Barcelona voitti oman ottelunsa ja Real Madrid hävisi Real Betisille 1-2.

– Pelasimme huonon ottelun ensimmäisestä minuutista viimeiseen. Emme päässeet missään vaiheessa sisään peliin. Vastuu on minun, mutten osaa selittää, mikä meni pieleen. Emme voi olla tyytyväisiä tähän, Madridin päävalmentaja Zinédine Zidane sanoi lehdistölle ottelun jälkeen.

– Pelaajat nähdäkseni yrittivät, mutta emme vain saaneet mitään aikaan. Syy on minun, ja nyt minun on analysoitava, mitä tässä oikein tapahtui. Meillä on vielä 11 ottelua jäljellä, ja nyt on vain taisteltava.

Zidanelta kysyttiin, puuttuiko Madridin pelaajilta intensiteettiä. Siihen ranskalaisvalmentaja vastasi hieman vihjaillen.

– Puolustan pelaajiani. Jos minun on sanottava heille jotain, sanon sen (yksityisesti). Meiltä puuttui kaikkea, etenkin pallollisessa vaiheessa.

– Tämä oli kauden huonoin ottelumme. Olimme huonoja kaikessa. Kyse ei ollut vain puolustuspelaamisen huonoudesta, vaikka päästimme kaksi maalia. Eniten minua häiritsee se, miten huonoja olimme pallon kanssa.

27 kierroksen jälkeen Barcelona johtaa La Ligaa 58 pisteen potilla. Real Madrid on toisena, kahden pisteen päässä Barcasta. Sarjataulukkoa voit selata tästä.