Tasapelikin tuntui Real Madridille Mestallalla lähes voitolta, kun tasoitusmaali syntyi vasta 94 ja puolen minuutin jälkeen (lue raportti ottelusta). Osuma oli Realin sankarin Karim Benzeman La Liga -uran myöhäisin.

Pelin jälkeen valmentaja Zinedine Zidane kiitteli Realin pelaajien asennetta ja nosti esille myös toisen sankarin, lopun kulmapotkutilanteeseen ylös nousseen ja maalia kohti puskeneen maalivahti Thibaut Courtois’n. Päätös oli Zidanen mukaan veräjänvartijan itsensä tekemä.

– Hän (Courtois) päätti nousta ylös. Se osoittaa, että me halusimme enemmän emmekä koskaan luovuta, Zidane kertoi ottelun jälkeen lehdistölle Marcan mukaan.

– Satsasimme tasoitusmaaliin paljon. Tämä on Real Madrid, joukkue, joka ei koskaan luovuta. He uskoivat voivansa nousta tasoihin, ja tekivät sen.

– Kaiken tekemämme jälkeen minusta me ansaitsimme maalin palkinnoksi joukkueen tekemästä työstä, Zidane arveli.

[readmore from=Real-Madrid]

Zidanelta kysyttiin myös päätöksestä jättää Casemiro penkille. Brasilialainen keskikenttäpelaaja on yhden varoituksen päässä pelikiellosta, ja tällä ratkaisulla keskiviikon El Clásico ei vaarantunut.

– Casemiro on pelannut 21 ottelua ja tarvitsi lepoa. Ajattelin silti vain Valencia-ottelu, Zidane kuittasi utelut taktikoinnista.